Je bekijkt de reis...

Roemenië
a
A
18 januari 2014 22:29 | Door: Louellen
Tamaraaa, wat leuk dat je gelijk al een stukje hebt geschreven! Heeeel veel plezier en naast alle knuffels van vanochtend nog een hele lading extra voor de komende weken alvast! :) xoxoxo
19 januari 2014 01:10 | Door: Dave Palm
Hallo Tamara, ik ben net thuis van een heerlijke dag en dacht eerst even mail kijken of er al nieuws is van jouw. En ja hoor wat een leuk en gezellig verhaal heb je geschreven joh.
Ja ik vond het ook heel fijn dat we met zo'n leuke club waren om jou uit te zwaaien en dan nog al die mensen die er in gedachten bij waren. Lieverd geniet lekker van alle nieuwe indrukken. Ik ben blij dat je zo'n fijne kamer hebt gekregen en vind het wat knap hoe je hier naar toe hebt gewerkt. Wees vooral heel tevreden met en over jezelf. En wees gerust TROTS op jezelf. Veel Liefs en een Dikke Knuffel PapaXxxxOooO
19 januari 2014 13:02 | Door: Ivonne
Hé stoere meid. Wie had dat gedacht van dat timide meisje. En net als Louellen vlieg je uit en wordt je zelfstandig. Fijn hoor. Wens je heerlijk spannende en leuke dagen toe. Liefs, ook van Bert.
19 januari 2014 16:02 | Door: Ada Smit
Hoi Tamara, fijn dat je een goede vlucht hebt gehad, het avontuur kan nu echt beginnen. Maak er een hele mooie tijd van en vergeet niet, om er ook van te genieten. liefs uit een grauw en grijs Almere xxx
19 januari 2014 17:32 | Door: Renate
Wat zijn we blij dat je veilig bent aangekomen. Nu zal robin wel aftellen wanneer je weer thuis komt. Doe voorzichtig! Xxx van ons allen!
19 januari 2014 17:56 | Door: yvonn
Hé Tamara, goed dat je lekker veilig aangekomen bent en een leuke kamer hebt!
Nu kan het echte avontuur dus gaan beginnen......
veel plezier en pas op jezelf!